Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Manyas AK Parti Kahraman'a emanet

Manyas AK Parti Kahraman

AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı kongresinde, mevcut ilçe başkanı Hasan Kahraman yeniden seçildi.

AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı kongresinde, mevcut ilçe başkanı Hasan Kahraman yeniden seçildi.
AK Parti Manyas İlçe teşkilatının 5.Olağan kongresi Manyas Belediyesi Çok Amaçlı salonunda yapıldı.
Tek listenin girdiği seçimi Hasan Kahraman kazandı. Kahraman, kongrede yaptığı konuşmada "Bu parti millet iradesinden başka bir şey tanımadı ve tanımayacaktır. Bu partiye çeteler sirayet edemedi, bu parti milletin bağrından çıktı” diye konuştu.
“Bizde makam, iktidar hırsı barınamaz” diyerek konuşmasını sürdüren Kahraman, “Bu parti millete hizmet etmek için yollara düşmüştür." dedi.
Kongreye katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili M.Cemal Öztaylan’da "Ben 1991 yılında Milletvekili olduğumda kişi başına düşen milli gelir 2.500 dolardı, bugün ise 10,818 dolar. Bu rakam 2023 yılında 25.300 dolar olacaktır. Dün Saddam’ı yerlerde sürükleten ABD`dir, bugün Irak`ı dörde bölen emperyalist ülkelerdir. Birbirimizi sevelim, bütün müslümanlar kardeştir. Komşun ile kavgalı olursan huzursuz olursun, bölgenin tek huzurlu devleti Türkiye`dir." dedi.
Daha sonra 210 delegenin katıldığı kongre de seçimlere geçildi. AK Parti kongresine AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, çevre ilçelerden AK Partili yöneticiler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli